Koppla in diskmaskin i Västerås

Har du en diskmaskin som behöver installeras? Vi kan hjälpa dig, dessutom till ett fördelaktigt pris. Ett av våra favorit områden inom rörmokarbranschen är just vitvaror och installation av dessa.

Det finns två olika typer av kunder som behöver hjälp med installationen:
Kund 1: Rör och vatten finns på plats. Här behöver endast installation av diskmaskinen. Detta uppdraget går på ca 30 – 60 minuter
Kund 2: Vatten och rör är inte på plats.  Detta uppdrag är lite mer omfattande och det är svårt att säga på rak arm hur lång tid detta tar. För bäst estimat så kontakta oss på telefon och förklara situationen så kan våra vvs-konsulter ge dig ett fastpris för uppdraget.

 

Så går det till att installera en diskmaskin

Det första steget är att se till att det finns rör och vatten anslutningar som gör det möjligt för maskinen att funktionera ordentligt. Om detta inte finns så diskuterar vi först om vi ska dra nya rör för att möjliggöra detta. Därefter måste vattnet stängas av och de sista är slutligen att installera diskmaskinen enligt de specifika anvisningarna som just din diskmaskin har.

När allt är inkopplat så startar vi maskinen för att se att allt fungerar och därefter så är uppdraget färdigt.

Vi garanterar alltid en fackmannamässig installation av diskmaskinen. Om det mot förmodan skulle uppstå något fel på grund av oss så kommer vi givetvis tillbaka och åtgärdar detta kostnadsfritt (Aldrig hänt, men kanske kan vara en extra trygghet för dig som kund att veta att du har denna garantin i ryggen)

Få offert

För att få din offert så rekommenderar vi att du ringer oss. Vi har öppet 24/7 och är alltid redo att svara på dina frågor och funderingar. Det är helt gratis att få ett prisestimat. Du kan också begära en skriftlig offert via vårt formulär men det blir oftast en del frågor fram och tillbaka på e-post, så därför rekommenderar vi att du ringer oss direkt.

Ring nu - Öppet 24/7

Få Offert

Få Offert

Tack, Meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!