Om oss

Hos Rörmokare Västerås finns allt för dig som ska renovera eller behöver hjälp med rör/vvs problem. Med ett brett sortiment, en välfylld produktsortiment och en service utöver det vanliga hälsar vi dig varmt välkommen att fylla ut kontaktformuläret.

Vi är ett privatägt och fristående företag. Vi står fria att själva välja ut det sortiment vi vill ha – ett brett och välkomponerat sortiment från erkänt starka varumärken.

Köptrygghet för våra kunder och garanterar dig en professionell service. Vi har all den kunskap som krävs för att föreslå dig rätt material, metoder och verktyg.

På plats under alla projekt vi utför finns kunnig personal, alltid redo att bistå med råd och svar på dina frågor. Se vårat galleri som bjuder på idéer och inspiration för hemmet.

 

Vi strävar högt när det gäller våra medarbetare och kollegor. Vi anlitar de bästa yrkesverksamma och de som verkligen förstår värdet av att leverera våra tjänster vid den överenskomna tiden, avtalade pris och överenskomna kvalitet.

Vi är stolta över att leverera kvalitet i allt vi gör och inte minst för att vara en kompetent rådgivare till dig!

I slutändan finns det bara en sak som betyder att våra kunder har en bra helhetsupplevelse. En total upplevelse som är lika bra på de små och enkla jobben som den stora och den komplexa.

Våra kunder vet att vi får jobbet gjort!

 

Ett brett vvs & rör sortiment

Vi levererar alla traditionella VVS-tjänster både stora och små.
Nytt badrum, nytt tvättstuga, rehabilitering av externa och interna rörsystem?

Vi kan leverera projektet från A till Å med vår egen projektledare som hanterar alla produkter och hantverkare under hela processen.

Ring oss: 021-813 80 09

Ring nu - Öppet 24/7

Få Offert

Få Offert

Tack, Meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!